52 Weken Fotografieproject – week 11

Voor week 11 is het onderwerp: iets ouds. Van onze (voor)ouders hebben wij diverse spullen die de moeite waard zijn om te bewaren. Dus was het een kwestie van iets kiezen. Eigenlijk zocht ik iets anders maar kwam toen deze oude griffeldoos tegen. Dat heeft ook wel wat dacht ik. Deze griffeldoos komt bij mijn ouders vandaan. De exacte geschiedenis weet ik niet.

week 11

Ik ben flink bezig geweest om een mooie foto te maken met behulp van wat lampjes en handmatig flitsen. Wat naar mijn idee wel gelukt is. De rode achtergrond heb ik gekozen omdat ik dat mooi vind passen bij de bloemetjes op het deksel.

Een tweede foto van ‘iets ouds’ heb ik ook nog gemaakt. In zwart wit omdat ik dat beter vind passen. Het is een oude Voigtländer, pas geleden gekregen voor mijn verzameling oude camera’s. Het is gelijk 1 van de oudsten die ik heb, zo niet dé oudste…

week 11

One thought on “52 Weken Fotografieproject – week 11”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.