52 Weken fotografieproject, week 8

Deze week een lastig onderwerp hoor: ‘Een slechte gewoonte’. We hebben er thuis uitgebreid over gesproken ha ha. Maar dat laat ik maar achterwege, ik houd het bij datgene wat in mij opkwam en waarvan ik weet dat het eigenlijk anders moet. Ergens irriteert het mij ook maar toch kom ik er niet altijd direct aan toe: het aanrecht opgeruimd houden! Dat is een slechte gewoonte van mij.

Ik doe de vaatwasser aan, hij piept als hij na een poosje klaar is en het volgende staat al weer klaar. Dat kan er dan zó in mits ik eerst het schone eruit haal en opruim. En daar wringt de schoen zeg maar, dat zijn veel handelingen die ik (soms bewust, soms onbewust) uitstel. Dus hier een foto van een slechte gewoonte:

een slechte gewoonte

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.