Bezigheden

Er is best veel wat mij bezig houdt, ondanks het feit dat ik inmiddels afgekeurd ben. Ik ben gestart met een “elke dag een foto-project” en dat gedurende een jaar. Als je het wilt volgen dan kun je het zien op mijn website www.leniedoornkamp.nl.
Alles vraagt z’n tijd en kost energie en soms ben ik gewoon weer met te veel dingen bezig wat ik dan weer moet bezuren. Maar het fotograferen blijft mijn grote hobby en daar steek ik dan ook veel tijd in. Voor de activiteiten van de fotoclub waar ik lid van ben maar ook voor een cursus leren foto’s bespreken. Verder lees ik veel over fotografie. Het blijft gewoon een prachtige hobby.

Deze koude periode, die hopelijk nu grotendeels achter de rug is, heeft soms ook wel leuke kanten. Zo heb ik in de buurt bij een plas water wat ijs gefotografeerd wat mede door de wind gevormd was.

Een dag later was er een prachtige zonsondergang:

Dus valt er altijd wel wat te fotograferen. Samen met fotovriendin Ajeetje ben ik een ochtend naar een vogelkijkhut geweest en wat we dáár allemaal aan vogels gezien hebben….

Wordt vervolgd!

One thought on “Bezigheden”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.