3 thoughts on “De morgenstond heeft echt goud in de mond!”

  1. Joke, bedankt voor je reactie. Ik heb deze foto (verkleining) even vergeleken met het origineel en daaruit blijkt dat deze dus inderdaad wat fletser is. Ik zet de grotere versie op mijn website en zal deze proberen aan te passen.

  2. Wat een heerlijke sfeerplaat is dit Lenie, als je ‘m wat groter bekijkt is hij helemaal prachtig. Mag ik je een tipje geven? Doe het lekker toch ­čśë Als je bij deze de Niveaus via Afbeeldingen/Aanpassingen/Niveaus nog een ietsje aanpast wordt het iets minder flets door de schuif van de middentonen, de middelste, iets naar rechts te schuiven. Daardoor komt de gouden gloed nog mooier uit.
    En bedankt voor je hartstikke fijne reactie op mijn blog. Ik had gehoopt nog een antwoord op mijn reactie op zijn mail te krijgen, maar hij wist genoeg over me mailde hij al ……. Nou ja, ‘t waait wel over.
    Groetjes, Joke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.