Fazant en staartmees

Vorige winter trof ik ze regelmatig in onze tuin: fazanten. Deze winter had ik er niet zo op gelet door alle omstandigheden. Maar een paar weken geleden zag ik ineens weer een vrouwtjesfazant in de tuin. Ik zag later ook sporen van meer en toen ik verder de tuin in liep, vlogen er nog een stuk of vijf op. Ik heb er in elk geval 1 op de foto kunnen krijgen:

Ook de staartmeesjes komen regelmatig terug, deze foto is aan het eind van de middag genomen, dus het was al schemerig:

One thought on “Fazant en staartmees”

  1. Zowel de fazant als de staartmees vind ik heel bijzonder!
    Staartmeesjes heb ik wel eens hier gezien, maar dit jaar nog niet helaas.
    Leuke foto’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.