Foto 7 daagse

Maandag 3 maart is de Foto7daagse gestart. Een initiatief van fotograaf Mischa de Muynck en inmiddels doen er zo’n 3000 mensen aan mee! De bedoeling is 7 dagen lang elke dag een foto te maken aan de hand van een opdracht die je ‘s morgens per mail krijgt toegestuurd. De foto’s die gemaakt zijn kunnen geplaatst worden op Facebook, Twitter, Google+, Instagram, noem maar op. Zelf zet ik mijn foto’s op Facebook en hier op mijn blog. Om de foto’s op al die verschillende plekken te kunnen vinden gebruikt iedereen de hashtag #f7d. (Als je dus in je browser het hekje (#) typt met daarachter f7d, dan vindt je zoekmachine heel veel websites waar foto’s van de Foto7daagse op staan!

Maandag 3 maart was de opdracht: ondersteboven. Hier mijn foto:

20140303_dag1-ondersteboven

De opdracht van dinsdag 4 maart (Dag 2) was: speelgoed. Mijn foto:

20140304-dag2-speelgoed

Toevallig had ik dit speelgoed, samen met nog een krat blokken, net van zolder gehaald voor de kleinkinderen. Het is 20 jaar niet gebruikt. Na een flinke schoonmaakbeurt kan het weer jaren verder!

Ik ben benieuwd naar de volgende opdracht.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.