Foto van de maand, Reitdiephaven

image
┬ęLenieDoornkamp.nl

Bij de fotoclub waar ik lid van ben, Fotoclub Borger-Odoorn (www.fcbo.nl), hebben we elke maand een verkiezing ‘foto van de maand’. Deze foto wordt aan het begin van de avond gekozen door de leden die hun stemmen over 19 foto’s mochten verdelen. Afgelopen week is mijn foto van de Reitdiephaven in Groningen gekozen tot de foto van de maand november 2014.In de afgelopen zomervakantie tourden we een dag door de provincie Groningen en kwamen deze woonwijk tegen. Ik ben niet zo van de architectuur, maar hier spreken de kleuren voor zich en dat is dan ook hetgeen je aanspreekt om foto’s van te maken!

Wel grappig om vandaag in het Dagblad van het Noorden (Groninger editie) te lezen dat deze wijk een wereldhit is op internet omdat veel mensen hier komen fotograferen. De mooie kleuren waren ook de reden dat ik hier foto’s gemaakt heb. En is het erg, dat er zo veel foto’s al van gemaakt zijn? Vind ik niet, want elke foto op zich is uniek. Kijk maar goed, er zijn altijd verschillen.

 

One thought on “Foto van de maand, Reitdiephaven”

  1. Hoi Lenie,
    erg mooie foto van een gave locatie. Ik zag hem ook op de site van Bas Meelker, maar zoals je al zegt… elke foto op zich is uniek! Mooi gedaan, of zoals een Groninger zou zeggen: het kon slechter ­čÖé
    Groet uit het altijd zonnige Stieltjeskanaal,
    Geert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.