Je zelf tegenkomen

 • De laatste tijd ben ik steeds wat bezig geweest met mijn paddenstoelenalbum. De software die ik voor de albums gebruikte blijkt niet meer te worden ondersteund. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Probleem is nu wel dat alle verwijzingen in Google naar mijn vorige album een foutmelding geven. Het duurt een poosje voordat de links bij Google weer zijn aangepast. Toen ik dat ging controleren kwam ik het volgende tegen:
Natuurfotografie Daar heb je het gedonder.
 

Veel natuurliefhebbers delen hun avonturen en prachtige foto’s via internet en wij kunnen daar allemaal van meegenieten:Natuurrondleiding door een IVN natuurgids.

Natuurkieker Coby maakt prachtige fotoreportages waar je ook veel van leert.

In haar weblog laat Lenie Doornkamp zien wat haar bezig houdt. Dit houdt mij bezig.

Passie voor natuur door Johannes Klapwijk.

Noordlaarderbos een site van vogelaar Jos de Vries.

Voor de volledige tekst, zie: https://www.ivn.nl/afdeling/leeuwarden/hyperlinks/natuurfotografie

 

Dus op de site van IVN in Leeuwarden maken ze gratis reclame voor mijn weblog! Dat vind ik best leuk.

 • Verder ben ik vanmiddag aan het experimenteren geweest (zeg maar gerust knoeien) met een bak water en melk. In een tijdschrift voor fotografie las ik een artikel met een voorbeeld dat je na kon doen. Nou meende ik dat er ergens een glazen bak moest zijn die ik kon gebruiken, maar die kon ik niet vinden. Wel een forse glazen vaas, die achteraf te smal bleek. Verder werkt mijn flitser niet los van de camera, dus dat was ook niet handig maar daarvoor heb ik een ander lampje gebruikt. De achtergrond had egaal zwart moeten zijn maar dat is niet gelukt. De bedoeling was om melk in water te druppelen en daar dan foto’s van te maken. Eigenlijk kom je alleen handen te kort. Maar voor de eerste keer best leuk om te proberen.

20141021-melk 20141021-melk-2

20141021-melk-3

3 thoughts on “Je zelf tegenkomen”

 1. Oh, wat leuk Lenie. Toch ook een mooi effect Fijn dat je dit laat zien.Druppelfotografie lijkt me ook mooi om te doen. Dus ga ik binnenkort hier ook mee aan de slag.
  Groetjes
  Truus

 2. Leuk die gratis promotie Lenie 🙂
  Grappig dat je gaat experimenteren met je fotografie .
  goed gedaan en doorgaan hoor.
  Gr.

 3. Ik heb een beetje inkt door de melk gemengd waardoor het ook wat dikker leek, geeft een geinig effect. Grappig dat jij er ook gister net mee bezig was. En als je flitser een slave stand kent is een flitstrigger ideaal, ze zijn al voor een prikkie bij LinkDelight te bestellen. Ik gebruik ze vaak. Is leuk spelen 🙂
  Groetjes, Joke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.