Op de valreep

Nog even een nieuw berichtje hier plaatsen, over een paar uur ligt het jaar 2013 al weer achter ons. Soms is het haast niet bij te benen ­čśë

Ten eerste wens ik ieder die dit leest het allerbeste voor dit nieuwe jaar!

Ik heb nog steeds foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen om te laten zien. Zojuist kwam ik deze twee tegen:

20130930-man-in-wit

Een soort straatfotografie in de natuur.

20130930-man-in-wit3

De man in het wit, ik vond het erg intrigerend. Hij deed mij denken aan hoe Jezus er uit gezien zou kunnen hebben. Geen idee waarom hij in het wit was, maar ik vond het erg mooi. Ik heb de man niet gesproken, was er te laf voor :-(, dat is het moeilijke van dit soort fotografie, het aanspreken van de mensen of ze er problemen mee hebben gefotografeerd te worden. Verder heb ik de foto’s met een telelens gemaakt, dus op behoorlijke afstand. Als blijkt dat hij het niet waarderen kan dan hoor ik dat vast wel ­čśë

20131001-damhertje

Damherten te kust en te keur…

20131001-damhertje-man

Grote twijfel: wat is dat voor een beest op twee poten….

20131001-verstopt

Verdekt opgesteld…

20131001-damhertjemetspriet

Tot later!

2 thoughts on “Op de valreep”

  1. Mooi om te zien. Ik adviseer iedereen erheen te gaan, maar zelf komen Ho maar. Moet er toch echt eens van komen.
    Die mnr. Is een yoga docent type..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.