Vogels in de tuin

Sinds vorige week geef ik de tuinvogels weer wat zaad in een silo. Er zitten hier altijd veel mussen, die krijgen regelmatig oud brood. Maar de koolmezen en pimpelmezen zag ik weer en ook het roodborstje. Alhoewel die zich nog niet goed laat zien. Vanmorgen heb ik er een streng doppinda’s bijgehangen. Nog geen half uur later zag ik die streng heen en weer zwiepen, ik dacht: dat kan geen koolmees doen. Vanuit de garage zag ik dat het een vlaamse gaai was en door het raam heen heb ik foto’s gemaakt. Bij de minst of geringste beweging vloog ‘ie al weer weg maar kwam steeds terug.

One thought on “Vogels in de tuin”

  1. Ik zie het al, jij verwent de vogels ook lekker:-)
    Ik ben ook sinds een paar weken weer aan het voeren en het is hier een drukte van jewelste.
    De vlaamse gaaien zijn wel mooi hè, maar o zo brutaal!!
    Ben benieuwd welke soorten je allemaal te zien krijgt.
    groetjes en fijn weekend verder!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.