Week 36 52 weken fotografieproject

‘Beweging’ was het onderwerp afgelopen week. Wat is er mooier dan spelende, bewegende (klein)kinderen. Met de Fiat500Club waren we afgelopen weekend in Borger voor het jaarlijkevenement. Zaterdag en zondag hebben we een tocht gereden, waarvan zondag een korte. Daarbij hebben we onze oudste kleinkinderen meegenomen achter in het Fiatje. Ze vonden het heel leuk. Na afloop wilden ze nog graag in de speeltuin en toen zag ik ineens de beweging. Mijn fotocamera lag nog in de camper, dus deze foto’s zijn met mijn iPhone gemaakt.

Beweging

2018-week36-beweging-2

2018-week36-beweging-3

2018-week36-beweging-4

3 thoughts on “Week 36 52 weken fotografieproject”

  1. Hoi Lenie, leuke foto’s maarre… is dit nu beweging of juist bevriezing?? Dit vroeg iemand eens aan mij toen ik hetzelfde plaatste. Ik vond het wel een nadenkertje ­čÖé

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.