Week 52 van het 52 weken fotografieproject!

De laatste! Toch een raar idee want het hield me wel bezig dit project. Er waren weken bij dat ik me er wat gemakkelijk van af maakte, maar in de meeste gevallen deed ik toch mijn best om een leuke maar ook goede foto te maken van het onderwerp. Het was echt een uitdaging om het vol te houden en ik ben trots op mezelf dat ik dit heb afgemaakt!

Het onderwerp voor week 52 is ‘kerstballen’.
Die hangen nog in de boom, dus zojuist het statief weer opgesteld, macrolens er op en spelen met de belichting op handmatige instellingen.

Kerstballen

Kerstbal

Engel

Joke, bij deze bedankt voor de uitdaging en wie weet toch een volgende!

Mocht je nou alle onderwerpen nog eens willen bekijken, dan zie je in het menu een link naar ’52 weken fotografieproject’.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.