2 thoughts on “Witgatje, groenpootruiter en lepelaars”

  1. @Joke, de foto’s van de zeearend heb ik inmiddels verwijderd. Via waarneming kreeg ik te horen dat het om een buizerd zou gaan. Er zaten mensen met een verrekijker bij me die er de zeearend van gemaakt hebben. Ik ben een leek wat dat betreft… dus vandaar dat ik de foto’s er afgehaald heb. Maar hij leek mij zelfs op afstand met het blote oog veel groter dan een buizerd. Ook de poten, veel groffer. Maar goed, op waarneming.nl zitten de experts niet voor niets ­čśë

  2. Jammer dat de zeearend zo ver weg was, ze zijn al moeilijk vast te leggen maar als het dan nog zo ver is wordt het helemaal moeilijk. Maar je hebt ‘m wel gezien en dat is op zich natuurlijk al geweldig toch!
    Groetjes, Joke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.