Afscheid van zee

De herfstvakantie is alweer een week achter de rug en nog is het nagenieten als je met de foto’s bezig bent…

pad naar zee

Toen ik op mijn hurken zat om onderstaande foto te maken, liep er net een hond bij me langs die even met z’n snuit tegen mijn arm drukte. Daardoor moest ik deze foto even “recht zetten” want de horizon was behoorlijk uit het lood. Grappige hond, net alsof hij mij wilde groeten.

brandkraan

 

2 thoughts on “Afscheid van zee”

  1. Het is ook een vruchtbaar fotoweekje geworden ­čÖé Mooi hoor, stuk voor stuk hartstikke mooie foto’s.
    Groetjes, Joke

  2. Grappig, ook ik neem langzaam afscheid van de zee, maar dan op een iets andere manier. Gelukkig kunnen we altijd nog een keer terug, toch?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.