De huiszwaluwtjes zijn terug!

Wat mij en mijn man al 7 weken het meest bezig houdt is het ziekzijn van mijn schoonvader. Al vier keer was er een terugslag. Daardoor had ik weinig tijd voor mijn weblog. Momenteel is het even weer wat stabiel. De zon schijnt en ik dacht: laat ik eens goed om me heen kijken in de tuin…. het ontglipt me gewoon! Wat bloeit er al veel. Mooi!

Afgelopen zondag stapten we net de auto uit toen ik een bekend geluidje hoorde… ik keek omhoog en zag twee huiszwaluwtjes aan de achtermuur zitten kwetteren. Ze zijn dus teruggekomen! De schilder had afgelopen jaar het achterste nest verwijderd omdat de windveren geverfd moesten worden. Volgens mij moesten ze dit jaar nog een keer over, maar dan moet het maar in het najaar. Nu even niet!

huiszwaluw

het begin van een nieuw nest

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.