3 thoughts on “Drup 2 en 3”

  1. Wow! Ze zien er hartstikke mooi uit! Ik heb er nooit zo bij stil gestaan, maar het moet inderdaad ontzettend moeilijk zijn een drup te fotograferen… Ik zal ‘t morgen ook eens proberen (heb nu geen goed licht)….

  2. Ja, die druppels. Er zijn meer leden van de fotoclub bezig geweest en volgende week zien we vast resultaten.
    Je bent aardig op weg. Ik hoor volgende week graag hoe je het hebt gedaan. Ik ben zelf met een flitser bezig geweest (430EXII) in de High Speed Sync. Hierdoor kon ik de camera op een hele snelle sluitertijd (1/8000 sec) en een klein diafragma f16 zetten. De meeste problemen had ik met de scherpstelling en het op het juiste moment afdrukken. Wat ik miste is een afstandbediening en een kabeltje om de flitser van de camera af te halen. Ik moest me nu behelpen met een indirecte flits via een reflectiescherm (het piepschuim uit een pizzadoos).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.