Gekleurde vlek in de lucht

Gistermorgen zag ik een gekleurde vlek in de lucht, de kleuren van de regenboog leken er wat in te zitten:

 

Eenmaal de bocht om zag ik dat de zon op de bovenstel helft van de maïs scheen. Ook weer een mooi gezicht:

3 thoughts on “Gekleurde vlek in de lucht”

 1. Beste Lenie,
  ik heb ook zoiets gelijkaardigs gefotografeerd in 2015. De regenboog vlek of spot zoals ik die noem. Nu ik op zoek was naar meer informatie over dit verschijnsel kwam ik zo terecht op jouw fotoblog. En hierbij wil ik je feliciteren met jouw prachtige foto’s en blog! En nog veel succes met het bloggen!
  Groetjes, Heidi (alias: Mariposa)

  PS: ik zou je willen volgen maar ik weet niet of ik je automatisch kan linken aan mijn fotoblog op wordpress. Ik zal hoe dan ook het url adres op mijn site zetten als dat mag van jou? Zo kan ik je dan toch volgen.

 2. Heel apart die gekleurde vlek, mooi! En prachtig dat herfstzonnetje over het mais! Met het weertje zoals het nu is (zaterdag dus) is het zo mooi buiten, genieten! Ben vandaag naar Den Ham geweest, Hans heeft een busje opgehaald en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn sensor bij konijn te laten reinigen 🙂 En genoten van de rit, hadden we alle tijd voor met een aanhanger met bus erop achter Hans zijn werkbus aan!
  Groetjes, Joke

 3. Wat een apart verschijnsel die gekleurde vlek.
  Die gouden gloed op de mais is echt prachtig!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.