Hert

Vanmiddag zijn we naar Beilen geweest om een fototentoonstelling te bekijken waar we als fotoclub aan meegedaan hebben. Het is interessant om te zien wat voor soort foto’s hoog scoren bij juryleden. En ook verbazingwekkend dat er ware kunstafbeeldingen bij hangen (zo noem ik ze maar) want je kunt er soms werkelijk niets van maken, wat bij kunst vaak het geval is in mijn ogen… Er hing ook een foto van een prachtige witte reiger die op z’n tenen stond om op te vliegen, dat soort foto’s spreken mij aan. En niet de soorten zoals bijvoorbeeld een verwrongen stuk rood blik of ijzer wat dan een roos voorstelt. Ik ben meer een natuurmens, dat zal ook het meest uit mijn foto’s blijken. Mijn conclusie na bezichtiging van de expositie is dat ik gewoon doorga met foto’s maken zoals ik dat zelf mooi vind. Smaken verschillen en dat zal altijd zo blijven. Maar goed ook, denk ik.   😉

Onderweg zagen we dit mooie damhert ergens in de buurt van Zwiggelte:

Hij liep in een tuin en stond ook nog mooi model.

Dit landschap viel me op omdat de sneeuw hier tussen het gewas lag terwijl het verder overal nog wit was.

3 thoughts on “Hert”

  1. Mooie foto`s Lenie!
    Ja, ik zie ook niet veel in die zogenaamde KUNST foto`s, geef mij maar de natuur, dat is echt kunst.
    Ik wil proberen om een linkje naar jouw site op mijn blog te plaatsen, dan kan ik zien wanneer je weer foto`s hebt geplaaatst.
    Vind je dat goed?
    Groetjes Greet

  2. Op de onderste foto’s staan nog lelies op het land. Normaal gesproken worden die voor Kerst geoogst, maar omdat de winter dit jaar zo vroeg inviel, zie je ze op veel plekken nog in de grond zitten. Ik heb geen verstand van lelieteelt, dus ik weet ook niet of het kwaad kan. Misschien kunnen lelieknollen wel tegen vorst, misschien ook wel niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.