Nationale tuinvogeltelling dit weekend!

20150117-tuinvogeltelling

Vandaag en morgen (17 en 18 januari 2015) wordt weer de landelijke tuinvogeltelling gehouden. Je kunt meedoen door op 1 van deze twee dagen een half uurtje alle vogels in je tuin te tellen.

Kijk hier voor meer informatie en hoe je mee kunt doen, er is ook een app voor op je mobiele telefoon. Handig dus!

Ik denk dat de huismussen dit jaar bij mij gaan winnen waar daar zijn hier erg veel van, maar ook de ringmussen laten zich goed zien. Het tellen wordt nog een hele klus, daarom maak ik veel foto’s want dan kan ik het op de computer beter bekijken (én vliegen ze niet weg 😉 ).

Morgen geef ik mijn score door, ben benieuwd!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.