Oldtimer

Sinds kort heeft mijn ega een Fiat 500 uit 1968, we noemen hem “de smurf” vanwege de kleur (baby blue) maar ook omdat ‘ie zo klein is. Omdat de echte smurfen momenteel ook weer actueel zijn is er op dit moment allerlei smurfenspul te koop. Bij een bekend warenhuis waren smurfenkussens en bij de Mc Donalds kregen kinderen smurfjes bij hun happy meal. Dus onze eigen smurf is nu opgesmurft met allerlei smurfendingetjes… Niet dat wij nou zo vaak bij de Mc Donalds komen, maar anderen hebben ze voor ons verzameld.

Het koffertje werd op het juiste moment aangeboden op Marktplaats, die hebben we in de vakantie uit Deventer gehaald. Past precies!
Inmiddels is mijn ega lid van de Fiat500Club en hebben we tijdens het jaarevenement van deze club een ritje meegemaakt over het TT-circuit in Assen. Dat was erg leuk, met een dikke 240 Fiatjes over het circuit! Het weer werkte niet erg mee waardoor de lucht erg grauw was, maar in ieder geval was het droog!

Een tweede rit was afgelopen zaterdag, toen hebben we meegereden met de “Thijs en Aafke Challenge” vanuit Odoorn. Een prachtige rit door ons mooie Drenthe.

Er deden aan deze rit zo’n 60 oldtimers mee. Erg mooi om te zien.
En zo hebben we er weer een nieuwe hobby bij ­čÖé

3 thoughts on “Oldtimer”

 1. Hoi Lenie,

  Even je logjes ingehaald om te lezen en vooral te bekijken.
  Super hoor deze smurf.
  Wij hebben in het verleden ook zo`n karretje gehad in beige.
  Een Super ding waar we zelfs mee naar Spanje zijn geweest.:-))

  Gisteren zijn we weer thuisgekomen van onze reis in de USA
  De Jetlag zit er nog in maar ben vanavond bij de fotoclub ;-))
  Gr Aly

 2. Wat een nostalgie!
  Wij hadden zo’n 500 met open dak in de jaren 70….helaas niet met zo’n kek mandje;-))Leuke foto’s!

 3. Mooi zeg! Zaterdag 3/9 kwam een club bij ons in de buurt langs, ik zag ze in de verte rijden – te laat om een kijkje te nemen. Je trekt ongetwijfeld aandacht met zo’n ‘bakkie’;~).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.