Tuin met sfeer

Vanavond waren we met de fotoclub in Exloo om te fotograferen in de tuin van de familie Lanting. Een prachtige tuin, met veel verlichting. Het werd steeds mistiger wat ook nog een bepaalde sfeer gaf.
Hier een paar foto’s van vanavond:

5 thoughts on “Tuin met sfeer”

 1. Ik vind ze ook heel erg mooi! ik heb er dan wel geen verstand van, maar ik vind ze supergoed gelukt!
  groetjes

 2. Heel mooi, wat een sfeer zeg, prachtig.
  Nu met de sneeuw erbij zal het er helemaal sprokkjesachtig uitzien.
  Groetjes.

 3. Nou vindt je kerstfoto`s prachtig.!
  De meesjes heb je ook weer op visite zie ik
  😉
  Heb weer logjes ingehaald en heb ervan genoten.
  Groetjes 🙂 Aly

 4. een kniesoor die daar over valt lenie, ik vind dat je héle mooie plaatjes hebt genomen en dat zie ik erg héél erg graag 🙂

 5. Hoi Lenie,
  Enige overbelichting kom je niet onderuit hoor, zelf stel ik mijn belichting altijd op het meest lichte punt in. Bovendien kun je in Raw altijd nog plaatselijk wat overbelichting corrigeren. Ik vind echt dat deze fantastisch gelukt zijn. De bovenste zou ik nog wat proberen te corrigeren maar de anderen, helemaal niks meer aan doen, ze zijn echt prachtig! En ik zou willen dat wij hier ook zoiets in de buurt hadden! Wel een lichtjesavond in Enkhuizen maar daar struikel je dus over de mensen en is het geen doen om vanaf statief te fotograferen.
  Nogmaals, deze zijn echt heel fraai!
  Groetjes, Joke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.