Van alles wat

Vandaag zijn we wat op stap geweest, eerst richting een motorzaak om wat rond te struinen. Daarna naar een natuurgebied: De Drentsche Aa tussen Zuidlaren en Tynaarlo bij het Zeegserloopje. Vandaag kon ik een aantal vogels aan mijn lijstje toevoegen:

een fitis:

fitis

een ooievaar:

ooievaar

nijlganzen:

nijlanzen

een scholekster:

scholekster

In het fotoalbum met vogels hier op mijn weblog heb ik nu 24 verschillende vogels staan die ik zelf buiten, “in het wild”, heb gefotografeerd. Soms vervang ik een foto door een “betere”, zoals ik dat vandaag gedaan heb met de foto van een huismus:

huismus

Deze is mooier dan de vorige. Al doende leert men, dat is het leuke van fotograferen, het kan altijd beter!

In het bos zagen we bosanemonen:

bosanemoon

Deze oude put viel ook wel op door de vorm, alhoewel de kleur nog mooi wegvalt in het landschap.

put
geelgors

Deze lammetjes lopen alle kanten op 😉

lammetjes

En of deze allemaal bij deze moeder horen?

lammetjes
schaap
Schaap portret

2 thoughts on “Van alles wat”

 1. Leuk hè Vogels fotograferen…Ik ben de tel kwijt geraakt.
  Heb er al veel op de foto gezet in eigen tuin ,maar ook tijdens het wandelen ect..gisteren een blauwborst voor mijn lens gehad en nog mooi op de foto gekregen ook, als ze maar stil zitten 😉
  Dan kan mijn dag niet meer stuk natuurlijk.
  Mooie serie, heb je weer gemaakt.
  Groetjes en geniet van het mooie weer.

 2. Ja, het kan altijd mooier 🙂 Maar deze zijn al heel erg mooi! Ik denk dat jij met de vogeltjes e.d. wel heel veel plezier van de 100-400 zou hebben, het is even wennen om er mee te werken maar ik zou niet anders meer willen. Heb ook met een 70-200 met 2x extender geprobeerd, werd me echt veel te zwaar en de resultaten waren bij mij minder dus was de keuze makkelijk 🙂
  Groetjes, Joke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.