Week 30 en 31 52 weken Fotografieproject

Wat gaat de tijd snel en wat hadden we een warme zomer! Ik mag graag over warmte, maar als je door de hitte niet buiten kunt zijn dan is het toch wel jammer. In ieder geval stond mijn fotografie nog steeds op een heel laag pitje. Af en toe een foto gemaakt maar het plaatsen bleef er steeds bij. Ik hoop het nu weer meer op te pakken.

Week 30 had als onderwerp: iets grappigs. Daarbij had ik deze foto gemaakt met mijn telefoon:

week 30

Ik vind het grappig te zien hoe de kleinkinderen direct bij binnenkomst hun schoeisel op de mat laten staan. Niet dat het moet, maar dat doen ze uit zichzelf. Verder doen ze ook vaak grappige uitspraken, maar die zijn niet te fotograferen ­čśë

Week 31 had als onderwerp ‘boeken’. Daar kun je wel een boek over schrijven. Ik hou van boeken, heb ook hele series compleet gehad van bepaalde schrijvers. Maar door de problemen met mijn handen kan ik haast geen boek meer vasthouden om te lezen. Ik heb er wel zo’n klein rugzakje voor, de zogenaamde bookseat, maar die is niet handig omdat je alsnog na het omslaan van de bladzijde, deze vast moet klemmen met je handen. Nu is het al jaren mogelijk om e-books te lezen natuurlijk, maar het maken van die stap vond ik lastig. En nog vind ik het geen fijne manier om te lezen, maar dat zit tussen mijn oren denk ik… Een aantal series die ik had verzameld heb ik al eens aan jongste dochter meegegeven zodat ze die voor mij kon verkopen, zoals van Patricia Cornwall en Karin Slaughter. Nu heb ik nog Robin Cook boeken waar ik nog geen afstand van kan doen. Verder hou ik erg van boeken over fotografie en reizen. Deze zijn vaak niet als e-book beschikbaar en mogen in de kast blijven staan. Dus een mooi onderwerp voor deze foto-opdracht:

week 31

week 31

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.