Week 32 en 33 van het 52 weken fotografieproject

Tjonge wat vliegen de weken voorbij, althans zo vergaat het mij. Het is weer wat koeler en vochtiger buiten en dat betekent voor mij weer veel last van mijn kwaal. Ik ben veel aan het naaien, lekker rustig aan lapjes voor mijn allereerste grote quilt maken. Een boxkleed voor onze jongste kleinzoon is bijna af, net op tijd voor de maandagen dat ik op hem mag passen straks! Tussendoor heb ik allerlei kleine dingetjes genaaid, zoals spuuglapjes en slabbetjes. Kan me er al weer op verheugen dat kleine hummeltje bij me te hebben. We gaan nog een paar keer korte uitstapjes maken met de camper en daar heb ik ook echt zin in. Maar eerst mijn foto’s weer plaatsen voor het 52 weken project, want voor ik het weet is dit jaar voorbij….

Voor week 32 stond er: bomen of één boom. Ik koos een foto gemaakt in het Julianapark in Stadskanaal. Daar staan meerdere bomen die opvallen door hun vorm en/of kleur:

Bomen

Week 33 heeft als onderwerp: deur. Hiervoor koos ik onze oude achterdeur die nu dienst doet als zijdeur van de garage.

deur

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.