Buiten en veel rietganzen

Vrije dag, buiten droog m├ęt een waterig zonnetje. Wel veel bewolking, maar dat maakt niet uit. Even lekker met de hond het veld in. Ongeveer 1,5 uur hebben we “gestruind”. Eerst richting de visvijver, onderweg zag ik op sommige plekken best nog veel sneeuw.

sneeuw

Op afstand hoorde ik steeds ganzen en toen ik halverwege de visvijver het land opkeek zag ik een grote groep ganzen neerstrijken. Op de grond zaten er ook al heel veel… niet te tellen:

rietganzen

2 thoughts on “Buiten en veel rietganzen”

  1. Hoi Lenie,
    Wij hebben hier net weer nieuwe sneeuw gehad! Het zal wel snel weg dooien vermoed ik maar het heeft flink gesneeuwd, deze winter weet van geen wijken.
    Ik geloof dat het overal stikt van de ganzen er zitten er hier ook heel veel, wel altijd heel leuk om te fotograferen ­čÖé
    Groetjes, Joke

  2. Hoi Lenie,
    Altijd leuk om te weten wie mijn weblog leest, maar dat zul je zelf ook wel hebben. Jouw weblog ziet er ook prachtig uit! Prachtige foto’s! Hier heeft het gister en vandaag weer volop gesneeuwd, dus nog echt geen sneeuwklokjes zichtbaar…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.