Canvas aan de muur.

Laatst had ik een foto gemaakt van koeien in de mist bij zonsopkomst. Zelf vind ik dat een schitterende foto. Bij het bedrijf waar ik mijn foto’s laat afdrukken hadden ze een aanbieding met canvas-afdrukken. Dus heb ik mijn foto maar “voor aan de muur” laten printen op canvas.

Koeien in de mist

Hij is echt heel mooi geworden, de scherpte is in het echt beter aanwezig dan je hier op deze foto ziet, de kleuren zijn precies goed. Ik ben er wel tevreden over! Dus Henderika, het is het proberen waard hoor 😉

5 thoughts on “Canvas aan de muur.”

 1. Mooi hè, heb zelf diverse foto’s op canvas aan de muur hangen en op z’n tijd vervang ik die weer eens. Bijkomend voordeel is dat ik ze zo af en toe in de wachtkamer van een vriend, tevens onze huisarts, op mag hangen en zo kom ik ze vaak weer kwijt 🙂 En kan op die manier zelf eens wat variëren 🙂
  Groetjes, Joke

 2. Echt heel mooi.
  Ik heb voor mezelf ook nog nooit een foto op canvas laten afdrukken.
  Wel gewoon en dan vergroot voornamelijk van libelles.
  Geniet er lekker van, pracht kiek !
  gezellige zondag en groetjes.

 3. Koeien in de mist zijn altijd mooi. Ik heb nog nooit een foto van mezelf op groter formaat dan briefkaartformaat afgedrukt. Een canvasafdruk lijkt me ook al tijden heel mooi, maar dan komt er geen koe op, want die heb ik genoeg in de stal ;~).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.