Van alles

Het oranje zandoogje, de vlinder die ik in mijn vorige blog liet zien, bleek een nieuwe soort op mijn lijstje! Altijd leuk als ik er weer één kan toevoegen aan mijn album. Als je meer van mijn vlinders wilt zien dan kun je dat HIER bekijken (klik).

Verder ben ik nog niet zo veel op stap geweest om te fotograferen. De kleinkinderen houden mij bezig tegenwoordig, bijzonder leuk!

20130904-voetjes

 

Afgelopen week zag ik trouwens weer een paar mooie (zeer zeldzame) inktviszwammen!

20130915-inktviszwam

 

Tijdens de voorbereiding van een excursie voor de fotoclub, heb ik ook nog wat andere paddenstoelen gezien. Niet echt bijzonder, maar toch weer mooi om ze aan te treffen. Deze grote parasolzwam stond mooi in het zonlicht:

20130916-grote_parasolzwam

De mooie tijd voor het paddenstoelen kijken komt weer aan! De herfst doet zijn intrede, daar kunnen we niet omheen. Maar het heeft ook wel wat als straks de bladeren mooi verkleuren. Je ziet het nu al hier en daar.

Vandaag heb ik met fotovriendin Aly op de hobbymarkt in Nieuw-Buinen gestaan met mijn fotokaarten en wat ingelijste foto’s. Leuke reacties gehad op mijn (vogel)foto’s en ook een leuk aantal dubbele fotokaarten verkocht. Dat is erg leuk. Het was de eerste keer dat ik zoiets gedaan heb. Misschien ook wel de laatste, want ik vind het niet echt leuk om zo te zitten, maar we hadden het wel gezellig 😉

 

 

 

One thought on “Van alles”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.