Vers uit de tuin

Een paar maanden geleden had ik mijn aardbeienplanten gescheurd en het grootste gedeelte weggegeven aan een tante die opnieuw een tuin ging inrichten. De planten die ik overhield heb ik in balkonbakken aan de schutting hangen. Het heeft lang geduurd voordat deze jonge stekken op gang kwamen. Sinds kort bloeien ze en vanmorgen was er welgeteld 1 aardbei rijp!

En dit is er van over:

Het plan is dat we ze volgend jaar in de volle grond planten, hopelijk is de oogst dan groter.
De aardbeien zijn van het ras “Lambada” voor zover ik mij herinner. Ooit gekocht in Limburg tijdens een meivakantie. Goed van smaak ­čÖé

One thought on “Vers uit de tuin”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.